Taurus Metalkraft

Obiteljski obrt koji se bavi građevinskom stolarijom i montažom metalnih predmeta, kontinuiranim razvojem i radom na kvaliteti, tijekom 40ak godina poslovanja prerasta u tvrtku koja ima ulogu jednog od vodećih proizvođača cestovnih i gradilišnih ograda, rampi i drugih sigurnosnih elemenata u Hrvatskoj.

o-nama

Povijest

Proizvodi nastaju iz visokokvalitetnih sirovina te sinergijom kvalitetnog ljudskog kadra. Radnici ’starog kova’ koji posjeduju iznimno iskustvo, udruženi s mladim kadrom sklonim inovacijama i tehnološkom napretku, iznimna su vrijednost naše tvrtke. Način kreativnog i propulzivnog razmišljanja pokazuje i potreba, a nakon toga i realizacija proizvodnje vlastitih strojeva.

Mikroprocesorski regulirani stroj za profiliranje i rezanje žice pri proizvodnji vibro pletiva nagradilo je za inovacije u domeni obrade metala Ministarstvo za obrt, malo i srednje poduzetništvo 2002. godine.

Sadašnjost

Danas se asortiman naše tvrtke sastoji od stotinjak različitih proizvoda prilagođenih potrebama kupaca. Konstantno ulažemo u kvalitetu i sigurnost, a dokaz uspjeha je i izvoz vibro pletiva na zahtjevno švedsko tržište, koje trenutno u potpunosti pokrivamo.

Ova točka označava ujedno i ubrzanje rasta i razvoja tvrtke. Trenutno je u postupku dobivanje Certifikata ISO 9001 (sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima norme i usklađenosti s propisima), kao još jednog dokaza pouzdanosti i sigurnosti. Certifikat Sustav upravljanja okolišem ISO 14001 također će pokazati i nastojanje naše tvrtke da se uskladi s najvišim standardima poslovanja.

Budućnost

Trajnim usavršavanjem i motiviranošću zaposlenika nastavljamo dobru tradiciju, te svoje znanje i besprijekornu brigu za korisnika želimo pružiti što većem broju klijenata. Cilj nam je također zadržati prepoznatljiv imidž hrvatskog proizvođača kvalitetnih proizvoda te se i dalje razvijati kao pouzdan partner i na globalnom tržištu. U skladu s tim, u potpunosti smo spremni povećavati kapacitete, proširivati asortiman te ulagati u nove tehnološke inovacije.

Ukoliko vrijedi izreka da se budućnost očitava iz sadašnjeg djelovanja, mi u TAURUS METALKRAFTU veselimo se nadolazećim vremenima. Nadamo se da ćemo se u njima sresti i s vama, te vam pružiti visokokvalitetnu uslugu i zadovoljstvo suradnje.